Синеокият тонрежисьор  и рап изпълнител Георги Киров,  популярен като D-ZastA

...
Синеокият тонрежисьор  и рап изпълнител Георги Киров,  популярен като D-ZastA
Коментари Харесай

Тонрежисьор представя дебютния си рап албум


Синеокият тонрежисьор  и рап реализатор Георги Киров,  известен като D-ZastA, записа чисто нов албум. За него са валидни  сърцатите текстове на български език, без вулгарности и евтини рими. Композициите му, този път четиринайсет на брой, се редуват от по-лирични, с по-клубно звучене към такива с последователност в  смисъла и  по-твърд саунд, подредени в съвършена композиция. Изпълнителят отбелязва, че  ги е подредил откакто си показал по какъв начин ще наподобяват финалните надписи на гърба на диска.
D-ZastA дефинира заглавието на плана „ Пробивен “  като мотивиращо. Защото му отива на един дебютен албум да потегли с такова обръщение. Категоричен е, че  рапът, който  в този момент се прави  в България, не е оня,  пускан преди  време.

В тази музика няма ограничавания. В нея може да пееш за обич, за изменничество,  за другарство, за готините моменти, за тежките моменти, показва D-ZastA.

Една от песните му е отдадена на красиво момиче. Песента е за всеки един, който харесва момичето до себе си и го почита. Реших да не върша този печален рап за възприятията,  само че отново да я има страстта, само че не в такава форма.

Друго от заглавията „ Схемите им “  споделя за хората, които понякога  идват при тебе, за да  те занимават с неща без да ги е грижа дали  в действителност те интересуват.

Стига ми единствено да усещам  ритъма в сърцето, се пее в песента  “До небето “.  Според D-ZastA, музиката й  несъмнено е  подобаваща за радиостанциите. Тя  не е от тези, които да си пуснеш в клуба и да се „ изкъртиш “ на нея.  В  новия албум  „ До небето “ към този момент си има  различен ремикс, който с други трептения от първичния план.

 И откакто толкоз време  Георги  работи в професионално студио като осъществя продуктите и мечтите  на десетки други музиканти, време  е самият  той да чуе: Момче, ти в действителност си добър!
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР